Mixér

Šunka z iberského vepře pro opravdové gurmány

Tohle vážně nejsou řádky pro vegetariány. Jamón Iberico de Bellota, kterou na váš stůl přináší portál eDelikatesy, je nejkvalitnější a také nejdražší šunka nejen ve Španělsku, ale na celém světě. Poškádlí nejen chuťové buňky, ale rozvášní celé vaše tělo a do dobré nálady a na určitou úroveň povznese celou vaši společnost.

Není prase jako prase

Označení „Bellota“ je specifické v tom, že je šunka vyráběna z vepřů, kteří svůj život prožijí za předem daných přísných podmínek. Prasata mají volný výběh, musí se volně pást v dubovém háji, kde se živí výhradně žaludy a bylinkami. Před obdobím montanery musí být hmotnost prasete okolo 100 kg. Na konci montanery musí přibrat minimálně 46 kg navíc.

Nejlepší šunka světa

Nejlepší šunka na světě, která rozhodně stojí za hřích, je Joselito, Jamon Iberico Gran Reserva. Celý jamon váží zhruba 4 kg a zraje přes 48 měsíců. Jamón JOSELITO byl označen mnoha michelinskými kuchaři jako nejlepší šunka světa. Její delikátní chuť je dána perfektní infiltrací tuku do svaloviny a perfektním dlouhým pomalým zráním. Na eDelikatesy si ji můžete objednat v dárkovém balení.

Nejrůznější škála chutí

Máte-li rádi různou škálu intenzitu chuti, pak nemůžete na eDelikatesy minout Jamón Paleta Iberica de Bellota, šunka s kostí, Montellano. Přední noha z černých polodivokých iberských vepřů o hmotnosti 4,3-4,9 kg vám udělá velmi dobrou službu při nejrůznějších oslavách a party. Maso pochází z vepřů, kteří jsou živeni výhradně žaludy, bylinkami a trávou ve volné přírodě. Šunka zraje 24 měsíců a je skutečně velmi delikátní.

Portál eDelikatesy jsou přímým dovozcem všech sušených specialit. Garantují jejich kvalitu i nejpříznivější cenu na trhu.

admin

Napiš komentář

Klikni a komentuj

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat